Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés, árucsere, elállás folyamata

Amennyiben a kiválasztott cipő nem lett megfelelő vagy szeretne elállni a vásárlástól, akkor az alábbiakban leírt módon lehet megtenni.

 

Elállás:

A  vásárlástól a termék átvételétől számított 14 napon belül van lehetőség elállni, ehhez az alábbiakat kell tenni:

  • az elállási nyilatkozat kitöltésével jelezze felénk elállási szándékát (Ellálási nyilatkozat minta)
  • ezt követően az ellálási nyilatkoztatot, a vásárláslról szóló számlát, valamint a használatba nem vett, sértetlen terméket postai úton ajánlva, vagy futárszolgálattal kérjük visszaküldeni az alábbi címre 7632 Pécs, Fülep Lajos u. 16. Bodonyi Enikő ev..
  • Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni!

A visszaküldött termék vételárát 14 napon belül az eredetileg választott fizetési módnak megfelelően visszatérítjük az Ön részére. 

 

Csere:

Ha a kis cipők méretét nem sikerült eltalálni, viszont mégis mást választana, akkor lehetőség van cserére, amennyiben a csere igénye az átvételt követő 14 napon belül jelezve van felénk.

Csere módok:

  • "Árucsere - magam adom fel": tetszőleges futárcéggel visszapostázva a cipőt a címünkre, mi pedig postafordultával elküldjük a csere terméket. A csere csomag kiszállítását 1720 Ft áron vállaljuk.

  • "Árucsere - kényelmes opció": ebben az esetben a visszaszállítást mi szervezzük a GLS futárszolgálattal. 1 munkanap alatt visszakapjuk a csomagod majd postafordultával küldjük a cserébe kért csomagot. Ennek az egésznek a díja 2065 Ft, mely a visszaszállítást és az újbóli kiszállítást is magában foglalja.

Fontos tudni: Más webáruház termékét nem áll módunkban cserélni. A termék dobozát ne használd csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! A cipősdobozt lehetőség szerint az eredeti csomagolásában lenne célszerű visszajuttatni.

Csere szolgáltatásunk igénybevételének feltételei?

  • ha a rendelés kézhezvételét követő 14 napon belül jelzi a csere igényét
  • ha a visszaküldendő termék ép, eredeti állapotú, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik

Mit kell tenni, ha cserét szeretnék kérni?

  • Jelezd felénk a csere igényed a honlapunkon található cipő csere kérés bejelentő lapon.
  • Várja meg a visszaigazolásunkat.
  • Fontos: a cserébe megrendelt termék azon az áron kerül kiszámlázásra, ami a cserekérelem elküldésekor érvényes, webáruházunkban feltüntetett ár.

Magam adom fel visszaküldés esetén:

Kérjük csomagolja vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva, számlával együtt. Kérjük gondosan csomagolja be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használja csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! Küldje vissza nekünk a 7632 Pécs Fülep Lajos u. 16, Bodonyi Enikő ev. címre. Nagyon fontos! Portósan vagy utánvéttel semmiképpen se postázza, az ilyen csomagokat nem tudjuk átvenni! Amennyiben a csere kérelemtől számított 14 napon belül sem küldi vissza a terméket, utána nem áll módunkban cserélni.

Kényelmes opció esetén:

Kérjük csomagolja vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva, számlával együtt. Kérjük gondosan csomagolja be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használja csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal!

Várja meg a visszaigazoló e-mailünket, melyben küldeni fogjuk a tennivalókat. Amint visszaérkezik hozzánk a csomag, indítjuk is a kiválasztott új cipőcskét. 

A fentebb részletezett Csere szolgáltatások csak belföldi szállítási címen vehetők igénybe.