Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elállás, árucsere, visszaküldés folyamata

Elállás:

A  vásárlástól a termék átvételétől számított 14 napon belül van lehetőség elállni, ehhez az alábbiakat kell tenni:

  • az elállási nyilatkozat kitöltésével, email-ben jelezze felénk elállási szándékát (Elállási nyilatkozat minta)
  • ezt követően az elállási nyilatkozatot, a vásárlásról szóló számlát, valamint a használatba nem vett, sértetlen terméket postai úton ajánlva, vagy futárszolgálattal kérjük visszaküldeni az alábbi címre 7632 Pécs, Fülep Lajos u. 16. Bodonyi Enikő ev..
  • Utánvéttel feladott csomagot nem áll módunkban átvenni!

A visszaküldött termék vételárát 14 napon belül az eredetileg választott fizetési módnak megfelelően visszatérítjük az Ön részére. 

Csere:

Ha a kis cipők méretét nem sikerült eltalálni, viszont mégis mást választana, akkor lehetőség van cserére, amennyiben a csere igénye az átvételt követő 14 napon belül jelezve van felénk. A csere szállítási költsége a vásárlót terheli.

Csere folyamata:

Tetszőleges futárcéggel kérjük visszajuttatni a cipőt a címünkre, mi pedig postafordultával elküldjük a csere terméket. A csere-csomag díja az aktuális szállítási költség itt megtekinthető.

Fontos tudni: Más webáruház termékét nem áll módunkban cserélni. A termék dobozát ne használja csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! A cipősdobozt lehetőség szerint az eredeti csomagolásában kérjük visszajuttatni.

Csere igénybevételének feltételei:

  • ha a rendelés kézhezvételét követő 14 napon belül jelzi a csere igényét emailben vagy az áruház weboldalán található cipő csere kérés bejelentő lapon keresztül.
  • ha a visszaküldendő termék ép, eredeti állapotú, eredeti csomagolásban, címkével rendelkezik

Mit kell tenni, ha cserét szeretnék kérni?

  • Jelezze felénk a csere igényét a honlapunkon található cipő csere kérés bejelentő lapon.
  • Várja meg a visszaigazolásunkat.
  • Fontos: a cserébe megrendelt termék azon az áron kerül kiszámlázásra, ami a csere kérelem elküldésekor érvényes, webáruházunkban feltüntetett ár.

Csomag feladása:

Kérjük csomagolja vissza a terméket a dobozába lehetőség szerint a címkét a terméken hagyva, számlával együtt. Kérjük gondosan csomagolja be a cipő dobozát is (pl. csomagoló papírral, fóliával vagy egy plusz külső dobozba rakva), hogy a cipő  doboza is épségben érkezzen vissza hozzánk. (A termék dobozát ne használja csomagolásnak! Ne kerüljön rá matrica vagy írás tollal! Küldje vissza nekünk a 7632 Pécs Fülep Lajos u. 16, Bodonyi Enikő ev. címre. Nagyon fontos! Portósan vagy utánvéttel semmiképpen se postázza, az ilyen csomagokat nem tudjuk átvenni! Amennyiben a csere kérelemtől számított 14 napon belül sem küldi vissza a terméket, utána nem áll módunkban cserélni.

Amint visszaérkezik hozzánk a csomag, indítjuk is a kiválasztott új cipőcskét.  A fentebb részletezett csere szolgáltatás csak belföldi szállítási címen vehetők igénybe.